Как да привличаме секси мадами

Всеки мъж си мечтае да има страхотна и сексапилна дама до себе си. Проблемът обаче, е в това, че този тип жени получават доста внимание и могат да избират от голяма "тълпа" убожатели. Ще ви представим няколко изпипани тактики за привличането на точно тези сладострастни създания.

Флиртувайте с всякакви жени

Не се старайте да показвате на какво сте способен само в моменти в които сте лице в лице с момичето на мечтите ви. Ако практикувате чара си с всички момичета, това ще изгради и подсили самочувствието ви. Практиката е най-добрият учител! И в точния момент ще бъдете подготвен за действие.

Не спирайте със закачките!

Секси мацките обичат някой да се закача с тях, макар че никога не биха го потвърдили. Причината за това е, че "жегвайки" я (в добрия смисъл на думата) вие задействате силни сексуални желания и емоции, до които повечето мъже не се и приближават. Даже и за околните да изглежда, че сте прекалено груб, тя ще ви е благодарна за това, което правите. Когато се прибере вкъщи накрая на вечерта, тя ще чувства едно необяснимо задоволство.

Бъдете водач

В повечето случаи вие трябва да предприемете следващата стъпка. Не се навъртайте около нея просто чакайки нещо да се случи. Винаги има интересен и тарикатски начин да задвижите нещата.

Не спирайте да играете играта!

Повечето пичове не четат правилно знаците на секси мацките. Вместо да повишат напрежението и да ускорят хода на играта, използвайки сексуалната енергия на момента, те вече са лапнали стръвта като шаран и са съгласни с всичко което им предложи противника.

Не я преследвайте!

Мацките обичат да се правят на интересни. Ако ви откажат среща не се ядосвайте нито се опитвайте да си чукнете друга среща. Не се имайте за пъзльо, а просто приемете отказа и. Много е вероятно тя да ви потърси даже и седмици след това или пък ще започне да флиртува с вас отново.

Това разбира се съвсем не е всичко...

Няма коментари:

Публикуване на коментар