Къде да срещна момичета?


Мъжете често си задават въпроса "Къде да срещна момичета?". Няма карта която да ви упъти, но истината е, че жените са навсякъде! Трябва да сте истински загубеняк за да кажете "Ами то няма жени."

Първото нещо което трябва да направите е да определите целта си. Какъв тип жена търсите? Естествено ако търсите консервативна дама интересуваща се от ядрена физика, вероятността да я срещнете в някоя дискотека е минимална. Затова е важно да знаете какво търсите.


Търговски центрове


Ако има нещо, което всички жени обичат да правя, това е да пазаруват. Мъжете от друга страна рядко се наслаждават на дълги обиколки по магазините. В повечето случаи даже се изнервяме на третия магазин. Това обаче, е във ваша полза ако решите да ловувате на такова място, тъй като със сигурност ще има много жени и доста по-малко мъже. С други думи, условията за лов са почти перфектни! Това което ви трябва са местата, където се продават дрехи и обувки. Ако търсите жертви в Практикер и Бриколаж сами си правите задачата почти невъзможна. Друг вариант са магазините за мебели и разбира се супермаркетите. Ако си изберете да ловувате в супермаркет, най-удобните часове са непосредствено след работно време (16.00 -18.00). Доста жени се отбиват за провизии на път за вкъщи.


Партита и купони


Самата идея на купоните е освен да се веселите да се осъществи контакт между приятели на приятели. Това означава, че всички на партито имат някакви общи познати. От тук и общуването с нови жертви е по-лесно, тъй като имате нещо общо, а и жените по-принцип се чувстват по-сигурни и по-малко напрегнати когато са в обкръжението на познати. Всъщност, повечето момичета имат гаджета който са приятели на техни приятели.



Барове и нощни клубове

Заведенията са добри места за ловуван, но пък тук конкуренцията е и най-голяма, така че трябва да сте много внимателен. В повечето случаи дамите не посещават тези места сами, а са с приятелки и гаджета. Тези фактори изискват доста специфичен подход.



Туристически комплексии хотели

На всички ви е ясно, че туристките са лесни и си търсят купона... особено рускините :)



Училища и университети

Никъде няма да намерите повече момичета и по-голямо поле за изява от учебните заведения. Най-добре е да се концентрирате върху индивиди, които са от друг град и са на квартира или живеят в стъдентско общежитие. Те са по-несигурни и търсят закрила, а вие можете да им предложите точно това с няколко допълнителни елемента.



На работа


Зависи с какво се занимавате, но все пак вероятността да имате поне една готина колежка е доста голяма. Трябва да вземете под внимание обаче и фактът че една малка интрига наработа може да завърши много неприятно за вас ако се окаже, че малкото ангелче в офиса е всъщност отвратителна вещица. От друга страна е много лесно да предложите на колежка да изпиете по едно след работа или да направите купон и да поканите всички от работата си.



Допълнителни занимания и хобита

Имайки общи интереси с дългократа блондинка значително ще улесни задачата ви. Ако посещавате клубове по интереси т.е. хобита като фотография, рисуване, плуване и др. със сигурност ще срещнете интересни момичета. Друга опция са фитнес залите, но тук ще трянва да си изберете нещо по специално като локация, а не кварталния гараж пълен с потни копелета.




Културни мероприятия

Кога за последно ходихте на театър? А на концерт? Ще се учудите колко много прекрасни жертви можете да откриете ако прежалите 30-на лева за да видите някоя скучна пиеса. Може даже да се окаже, че обичате театъра! Заговарянето и цялата комуникация от там нататък следва да ви се отдават по-лесно, тъй като ви свързват не само общи интереси (даже и хич да не ви пука за опера например), а вие всъщност има какво да обсъдите. Ще видите колко лесно можете да завържете нови познанства.



Интернет

Щом четете този блог, предполагаме сте наясно със виртуалните свалки чрез сайтове за запознанства, чатове, форуми и др. Нетът е пълен с хора с най-различни интереси и просто трябва да поровите малко за да ги намерите. Внимавайте обаче да не се окаже че sladkozateb21 е всъщност 40 годишен извратен тип.

Желаем ви успех!


Няма коментари:

Публикуване на коментар