Тайният пътеводител за интернет запознанства

Важно е да имате представа от статистическата информация за хората които използват сайтовете за запознанства за да знаете с какви индивиди си имате работа. Най-важния фактор за мъжете например е външният вид. Дамите, които използват сайтове за запознанства предпочитат партньор с хубав характер, който да пасва на техните изисквания, а не само с външен привлекателен вид. Страхотното чувство за хумор у кавалера е голям плюс. Жените обикновенно търсят по-възрастни партньори с изклучение на дамите на средна възраст, които предпочитат по-младите. Мъжете от друга страна, предпочитат по-млади партньорки. Повечето потребители и от двата пола обаче твърдят, че не търсят сериозна връзка в сайтовете за запознанства. Разбира се, има и такива, които са там точно за това.

Запознахме ви с основните статистически факти и е време да преминем на следващото стъпало: как да се отличавате от останалите и да намерите идеалният партньор.

Име на профил

Трябва да изберете нещо кратко, описателно и да грабва вниманието. Може да е нещо свързано с работата или характера ви. Разбира се някои професии са по-добър вариант от други; ФитнесИнструктор_Пловдив определено ще има по-голям успех от Продавач23Варна, въпреки че и в двата случая казвате на потребителите с какво се занимавате и от къде сте. Не че е лошо да сте продавач, но не звучи така интересно, както фитнес инструктор. Ако това е вашият случай, по-добре наблегнете на страхотния си външен вид и/или характер. Нещо от рода на СинеокСимпатяга_София. По този начин, също ще привлечете интереса на противоположния пол и то специфично вниманието на мацките, които си падат по синеоки мъже. В същото време, вие им казвате, че сте от София. Същото важи и за дамите. Опитайте се да избягвате клишета от рода на „СексиМаце”, „Самотната”, „ЗдравПич”
Много хора си мислят, че името на профила не е важно. То наистина е обаче. В комбинация със снимката то създава първото впечатление за вашата персона. А ако тук се провалите, трудно ще промените мнението на другите за вас.

Снимки

Повечето хора не се харесват на снимки. Те обаче са важен фактор при сайтовете за запознанства. Задължително е да имате повече от една снимка в профила си. Гледайте да сте добре осветени и лицето ви да се вижда ясно. Избягвайте снимки на които приличате на звяр заради „заешко око”, групови снимки на които не е ясно коя муцунка е вашата, снимки на които сте намръщени и тъжни. Грешна тактика е да се слагат снимки с бившето ви гадже. Просто не го правете! За мъжете е най-добре да са по риза или тениска, но не и потник или гол до кръста. Дами, освен ако не искате да ви обръщат внимание всичките извратеняци на сайта, не слагайте снимки на които сте разголени, по бельо и т.н.т. Плюс това ще създадете грешно впечатление за себе си. Изглеждайте секси, но с класа. Носете дрехи, подчертаващи най-добрите ви атрибути без да ги развявате като байрак. Запомнете, по-добре накарайте мъжете да си представят какво се крие под дрехите ви, вместо направо да им го покажете. Професионалните снимки са много подходящ избор ако търсите сериозна връзка.

Описанието

Най-трудната част ще бъде вашето описание и това на желания партньор. Ето ви една идея как да се улесните. Представете си че сте на купон или в заведение и виждате някого, който ви грабва окото. Какво бихте им казали? Как бихте се представили? Точно това ви трябва! Не пишете скучно резюме или текст на песен. 3-4 свежи изречения ще ви свършат много по-добра работа. Ще ви отнеме малко времем, но пък си заслужава.

Използвайте схемата Внимание-Интерес-Желание-Действие. Това определено ще ви отличи от останалите в сайта за запознанства и ако я използвате със сигурност ще имате качествени резултати.

Вече знаем, че ще се опитате да измислите име на профила ви, което да привлича внимание. Не използвайте скучни примери като „Търся добро момче”, „ Хайде да се забавляваме” и т.н.т.

Описанието трябва да е кратко, но интересно. Идеалната дължина е 200-300 думи. 150-200 ще използвате да опишете себе си, а останалите за предпочитания партньор.

Накарайте някой да пожелае да ви опознае като се опитате да направите връзка с него. Например, споменете ако живеете в София, но сте от Бургас. Някой, който разглежда профилът ви и има роднини там ще почуства връзка с вас, ще имате нещо общо.

В края на описанието подтикнете потребителя към действие: „Ако ти допада това което четеш, ми напиши съобщение”. Още по-добър вариант е ако филтрирате посланието си: „...така че ако сте 22-32 годишна дама, която не пуши и спортува редовно както мен самият, пуснете ми едно съобщение за да си уредим едно надбягване и който загуби ще черпи”. Забележете колко много информация казвате за желаният партньор докато флиртувате и не използвате скучна свалка.

Други факти, които трябва да споделите за себе си които могат да привлекат вниманието на евентуален партньор са работата ви (без точни адреси разбира се!) и целите в живота ви. Не забравяйте, че това не е резюме за работа и трябва да задържите интереса на читателя. Ако имате деца или домашни любимци задължително кажете няколко думи за тях, но накратко. Все пак това е вашият профил. Споменете хобитата си и/или какво обичате. Задължително кажете каква връзка искате! Запомнете! Идеята на профила е да привлече вниманието на хора, които търсят същото както и вие. Ако вие си падате по флирта и нямате нищо против една среща на по чаша вино не би било добър вариант да сте с човек, търсещ сериозна връзка.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО избягвайте да сте негативни! На никого не му се занимава с намусени или тъжни персони, отчаяни от света.

Друго нещо което трябва да се избягва са профилите от типа: „Аз съм забавна, весела, обичам да излизам с приятели и да ходя на кино”. Никой няма да ви обърне внимание. Отличете се от другите като кажете кой ви е любимият филм или актьор и защо. Кажете какво точно обичате да похапвате. Схващате нали?

Бъдете забавни, но само ако сте такива по природа. Някои хора просто нямат чувство за хумор и това е нормално. Не се представяйте за различен човек. Бъдете си вие, защото иначе ще привлечете грешен тип хора.


УСПЕХ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар