Критични признаци, че трябва да си намерите приятелка


Да не си обвързан определено си има своите преимущества. Правиш си каквото и когато си поискаш, не се съобразяваш с никого и няма кой да те тормози. Жените обаче имат и положително влияние върху нас мъжете и понякога прекалено дългата липса на дама в живота ни може да има и не до там добри последствия върху цялостното ни развитие. Не само това, но и почти задължително се наблюдава спад на “пазарната ви цена”. Противоположният пол ще намира за странен факта, че въпреки страхотното ви чувство за хумор и приятната външност нямате любима и ще търси причини за това като изводите които си направят момичетата обикновено няма да са във ваша полза. Ето някои признаци, които могат да означават, че е време да си намерите половинка.


Смятате, че отблъсквате всички жени

Обикновено, ако някоя непозната мацка ви се усмихне бихте го приели за комплимент. Нещата обаче не стоят така ако отдавна плувате самостоятелно из водите на любовта. Усмивка от непозната бихте приели едва ли не за подигравка. Ще си помислите че дамата се присмива на прическата ви на червения пуловер или на вратовръзката, която братовчедка ви ви е донесла от Италия.

Това са последиците от намаленото или спаднало самочувствие. А самочувствието както знаем е основен фактор в любовната игра. Проблеми с него могат да възникнат ако сте “хванали ръжда” и отдавна не сте ходили на лов, а от тук ще се породят и по-сериозни проблеми.

Придобивате лош режим на хранене

На всички е известно, че ергените не си падат по готвенето. Ако си нямате половинка вероятно ядете каквото и когато ви попадне, което е не само нездравословно а си е грозно. Затова изобилието на запаси от консервирана или замразена храна могат да означават че сте самостоятелен от доста време.

Освен че тялото ви ще се почувства по-добре след консумацията на истинска храна, готварските експерименти могат да ви помогнат да спечелите червени точки при евентуална вечеря в домашна обстановка за потенциална партньорка. Няма нищо лошо в това да поровите из нета за рецепти и да се пробвате да направите мусака или пиле с ориз…

Започвате да хленчите на жени за това колко сте самотен


Били сме свидетели в миналото на наши познати, които всъщност използват това като тактика за съблазняване на състрадателни девойки. Няма спор, че това работи понякога. Повечето съвременни мацки обаче, ще ви сметнат за патетичен задръстеняк и самите те ще се почувстват неловко. Не че е лошо да споделите с някого, но просто подбирайте точните хора за изповедите си. По-добре отидете на психолог (ако нещата са чак толкова зле), отколкото да тормозите вашите потенциални бъдещи половинки.

Понижавате стандартите си за партньор

Тук почти няма нужда от обяснения и всички сме наясно за какво става въпрос. Ако от доста време не сте имали интимно преживяване (и не със самите себе си), вероятно започвате да ставате нетърпелив и сте готови да се задоволите със запознанство, което при други обстоятелства бихте сметнали за безобразно или скандално. Продавачките на средна възраст започват да ви изглеждат като топ модели, та даже не бихте простили и на лелката с пазарските чанти.

Обвързването с дама с която по принцип не бихте пили и кафе, може да ви донесе невероятно количество стрес и напрежение. По-добре е да се стегнете и да се върнете в играта, колкото и усилия да ви коства това.

Вземате си котка

Няма нищо лошо в това да си имате домашен любимец за да не сте толкова самотни, но кучето е много по-добър вариант. Факт е че жените считат мъжете които имат котки за странни. Плюс това, докато разхождате Рекс в парка, можете да се запознаете с някоя сладурана.

Започвате да гледате на приятелките си като на потенциални интимни партньорки

Не ви върви във свалките, никой не обръща внимание на комплиментите ви, даже и момичетата в сайтовете за запознанства не се интересуват от вас. Не ви остава друго освен да започнете да правите опити за сближаване с приятелките си (ако имате такива). Те така и така нямат нищо против да пиете кафе от време на време, та какво пречи да преминете на друго ниво?

Имайте предвид обаче, че тя/те ви познават доста добре. И лошите и добрите ви страни. Така че има вероятност впускайки се в това начинание да трябва да се борите с образа който сте и представили преди това. По-добрият вариант е приятелките да си останат такива.

Пристрастени сте към компютърни игри

Един чудесен избор за забавление до момента в който започнете да живеете в друга вселена и приятелите ви да са магьосници и дракони. Не само видео игрите могат да имат такова наркотично влияние към нас мъжете. Някои от нас се отдават на спортен алкохолизъм за други футболът се оказва единствена движеща сила и т.н.т. Ако обаче не искате да прекарате остатъка от живота си сами, ще трябва да пожертвате някои от тези занимания.

Започвате да се вслушвате в съветите на майка си

Всяка майка иска да помогне на детето си, но колкото и добронамерени да са, тези опити не винаги са успешни. Ако чакате на майка си да ви запознае с някоя страхотна мадама, не се оплаквайте когато братовчедката на колежката и се окаже мустакат бултериер.

Търсите бивши гаджета в Гугъл

Крайната фаза на самотния живот ви кара да си спомняте за старите ви изгори и да се чудите какъв би могъл да е животът ви с тях. В отчаяните опити да разберете какво се е случило с тях намирате помощ от Гугъл… СПРЕТЕ! Вземете си един студен душ и разберете че животът продължава.

2 коментара: